19 Eylül 2010 Pazar

birazda korkalım bakalım


Tescilli güzel tanınmaz hale geldi

"Bu sahneleri çekerken psikolojim bozuldu"

27 Ağustos 2010 Cuma, 09:49:50
Tescilli güzel tanınmaz hale geldi

HT MAGAZİN

Katıldığı güzellik yarışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken tescilli güzel Tuğba Melis Türk, oyunculuğa adım attı ve en önemli sınavını Türkiye’nin ilk üç boyutlu filmi 'Cehennem'de verdi. Kusursuz güzelliğiyle dikkat çeken Tuğba Melis Türk, rol aldığı korku filminde senaryo gereği yandı.

Üç boyutlu filmin tüm detayları çok net göstermesi nedeniyle filmde ayrıntılar da önem kazandı. Yapımcıların çok hassas davrandığı bu konuda makyaj sanatçısı Arzu Yurter, büyük bir titizlikle çalıştı.

'PSİKOLOJİM BOZULDU'
Tuğba Melis Türk, filmin bu sahneleri için dokuz saatte yapılan özel plastik makyajla tanınmaz hale getirildi. Güzel oyuncu kamera karşısına geçtiğinde görüntüsünden kendisi bile tedirgin oldu.

Tuğba Melis Türk, "Rol gereği bile olsa aynaya baktığımda yüzümün, ellerimin, vücudumun yanmış, buruş buruş olduğunu görmek beni gerçekten çok ürküttü. Yanmış halimle sahnelerim çekilirken bir an önce tamamlanmasını dört gözle bekledim. İnsan öyle bir duyguya giriyor ki, psikolojisi bozuluyor; ölüm korkusunu bile çok derin yaşıyor. Yanarak ölmek çok korkunç bir duygu olmalı. Ama tabii Türkiye’nin ilk üç boyutlu filminde başrollerden birinde olmak her şeye değiyor" şeklinde konuştu.

http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/546247-tescilli-guzel-taninmaz-hale-geldi

0 yorum:

Yorum Gönder